روغن کنجد تازه بدون بو

روغن کنجد تازه بدون بو و لذت آن در آشپزی

روغن کنجد تازه بدون بو

روغن کنجد تازه بدون بو و لذت آن در آشپزی

سوابق 5000 ساله وجود دارد که نشان می دهد که چگونه دانه های کنجد به خشکی ها ایمنی دارند و اغلب می توانند رشد کنند و سایر گونه های محصولات از بین بروند. اعتقاد بر این است که دانه های کنجد یکی از اولین نوع روغن هایی است که توسط انسان استخراج می شوند. اعتقاد بر این است که روغن کنجد در ابتدا در دره هندو از شمال هند رشد کرد و سپس در حدود 2500 سال قبل از میلاد به بین النهرین صادر شد.

روغن کنجد هنوز در طب مکمل و جایگزین مدرن وجود دارد که به منافع بسیاری برای مراقبت از زیبایی کمک می کند. روغن کنجد نیز به طور معمول به مارگارین، کره، گه و چربی های گیاهی هیدروژنه افزوده می شود تا بافت و عمر آن بهبود یابد.


  • Kasra salari

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی