روغن کنجد تازه بدون بو

روغن کنجد تازه بدون بو و لذت آن در آشپزی

روغن کنجد تازه بدون بو

روغن کنجد تازه بدون بو و لذت آن در آشپزی

روغن کنجد تازه بدون بو در آشپزی

شنبه, ۲۱ مهر ۱۳۹۷، ۰۱:۰۰ ب.ظ

روغن کنجد در آشپزی استفاده می شود و بیشتر در غذاهای آسیایی، از جمله غذاهای چینی، ژاپنی و آسیایی جنوب شرقی و همچنین غذاهای خاورمیانه استفاده می شود.

روغن کنجد نیز به دلیل تاثیرات مثبت آن بر بدن و پوست، در ماساژ استفاده شده است.

این روغن به شدت دنباله دار است، حتی به عنوان یک روغن حامل برای محصولات آرایشی مختلف.


  • Kasra salari

نظرات  (۱)

عالیه
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی